Linialen oplevering It Swettehûs

Maatwerk linialen met contouren It Swettehus bij opening nieuw gebouw.

Aan de westkant van Leeuwarden bouwt de provincie een nieuwe centrale voor de bediening van 40 bruggen en een nieuw steunpunt voor de Provinciale Waterstaat: It Swettehûs. Voor de oplevering van It Swettehûs zijn 175 linialen gemaakt met de contouren van het duurzame en energie neutrale gebouw.

Contouren van het gebouw in Leeuwarden heb ik ontvangen in een bestand. In software is er een ontwerp gemaakt voor de linialen.

Oplage van 175 stuks geleverd binnen 3 weken.

Er zijn 2 versies gemaakt; één met logo van de Provincie Fryslân en een versie met ook het logo van de hoofdaannemer.

Voor de opening van het It Swettehûs (circulair bediencentrum en steunpunt van de provincie Fryslân) heeft Lydia prachtige relatiegeschenken gemaakt: een houten liniaal in de vorm van het gebouw incl. logo’s.

Lydia heeft deze opdracht naar volle tevredenheid en in een enorm kort tijdsbestek uitgevoerd. Aanpassingen werden snel doorgevoerd en ook de communicatie was erg prettig. Tijdens de opening kwamen er veel complimenten over de liniaal. Kortom; een echte aanrader voor unieke en persoonlijke relatiegeschenken!

Trienke
TrienkeProjectleider

Vraag een offerte op

About the author : admin

175

Borrelplanken met tekst

“Lydia heeft me erg geholpen. Ze heeft de producten ingekocht en gegraveerd. De kwaliteit gravering is erg hoog. Super blij mee."

Fem
FemEigenaar
Papierpleziertjes.nl